Obavještenje o terenskim aktivnostima anketara Uprave za statistiku tokom aprila, maja i juna 2024. godine
Novosti

23.09.2014
Indeksi fizičkog obima proizvodnje šumskih sortimenata iz državnih šuma Avgust 2014. godine

Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar - avgust ove godine u odnosu na isti period prethodne godine bilježi rast za 4,6 %.

Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori u avgustu mjesecu ove godine u odnosu na avgust mjesec prethodne godine bilježi rast za 4,4 %.

Proizvodnja trupaca lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori u avgustu mjesecu ove godine u odnosu na avgust mjesec prethodne godine bilježi pad za 19,2 %.

Proizvodnja lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – avgust ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine povećana je za 4 863 m³, odnosno za 11,6 %.

Proizvodnja prostornog drva četinara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – avgust ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine povećana je za 1 960 m³, odnosno za 19,0 %.

Proizvodnja ogrijevnog drva lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – avgust ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine smanjena je za 292 m³, odnosno za 1,7 %.

Saopštenje


.