Novosti

23.10.2014
Indeksi fizičkog obima proizvodnje šumskih sortimenata iz državnih šuma Septembar 2014. godine

Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar - septembar ove godine je nepromijenjena u odnosu na isti period prethodne godine.

Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori u septembru mjesecu ove godine u odnosu na septembar mjesec prethodne godine bilježi pad za 15,0 %.

Proizvodnja trupaca lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori u septembru mjesecu ove godine u odnosu na septembar mjesec prethodne godine bilježi pad za 45,9 %.

Proizvodnja lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – septembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine povećana je za 141 m³, odnosno za 0,2 %.

Proizvodnja prostornog drva četinara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – septembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine povećana je za 4 688 m³, odnosno za 38,8 %.

Proizvodnja ogrijevnog drva lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – septembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine smanjena je za 1 873 m³, odnosno za 8,3 %.

Saopštenje


.